Maison Les Fraysses

Maison Les Fraysses

Pasen

2014Posté par Geerts - Baeten 2014-04-27 17:02:34

De klokken, hazen en eieren zijn weer terug naar Rome of waar ze zich ook mogen verstoppen, en onze paasgasten ook. Zij kwamen ... en zagen dat het goed was! Want we kregen veel lovende woorden, dus da’s weeral een hart onder de riem. Het weer zat natuurlijk ook wel mee, dat maakt veel goed.

De eerste week hadden we verschillende Vlaamse koppels die het goed met elkaar vonden en dus werd het een gezellige boel. Eén van hen, Manuella, schreef wel een heel mooie recensie. Die moeten we hier toch wel even vermelden:

“Ons verblijf bij Paul en Yvette was ronduit verbluffend. Geen enkele vorige of latere tussenstop kon de vergelijking doorstaan. Alles was er gewoon perfect. Eigenlijk zou het in de Michelingids mogen vermeld staan als ‘vaut le voyage’, want het is zeker de drie sterren waard en als vakantiebestemming bijna een doel op zich!!

Als Charles Baudelaire nu zou leven, dan zou zijn Invitation au voyage:

“Mon enfant, ma soeur,

Songe à la douceur d’aller là-bas, vivre ensemble,

…”

zich zeker in Maison Les Fraysses in Constans afspelen.

Bedankt Paul en Yvette voor het geweldige verblijf bij jullie. We komen zeker terug.

Vriendelijk groet van Manuella”

In dezelfde periode waren ook Renée en Stef terug van de partij. Maar zij hebben natuurlijk weer hard gewerkt. Terwijl Renée in de keuken fungeerde als ‘tournant’ (maw manusje-van-alles) ipv de ‘grand Chef de cuisine’ die ze is, probeerde Stef Paul enige beginselen van de electriciteit bij te brengen en bracht nog één en ander in orde. Gelukkig hebben we tijdens hun verblijf ook nog tijd gehad om enkele mooie wandelingen te maken. En na de belofte nog terug te komen namen we ook van hen afscheid.

Het laatste weekend van de paasvakantie bracht ons een aantal lieve gasten op doorreis van en naar de Pyreneëen. Het internationaal gezelschap bestond uit Vlamingen, Fransen, Duitsers, Spanjaarden en Nederlanders. En we hebben aardig wat gekookt die avond, want iedereen had ervoor gekozen om te blijven dineren. Ook nu weer was het heel gezellig en gingen ze allemaal tevreden heen. En wij hopen iedereen nog eens terug te zien!

Nog een woordje van dank aan Bob om ons het acroniem ‘YOLO’ te leren kennen. Héél belangrijke levensles van een tiener!

  • Commentaires(0)//blog.maisonlesfraysses.eu/#post14