Maison Les Fraysses

Maison Les Fraysses

Vous étiez formidables!

2014Posté par Geerts - Baeten 2014-01-19 12:29:51

OEPS ... weeral een jaar voorbij!

2014 ... en waar is 2013 gebleven? Met ups en downs weliswaar, maar het jaar is weer voorbij gevlogen. En dat allemaal dankzij onze geweldige gasten. Ook een echt internationaal gezelschap vorig jaar. Behalve een ruime meerderheid aan Belgen en Fransen, mochten we ook Australiërs, Amerikanen, Engelsen, Israëli, Italianen, Japanners, Nederlanders, Russen, Spanjaarden en Zwitsers ontvangen. Als je dan zo’n willekeurige mix samen aan tafel zet, levert dat natuurlijk ook leuke gesprekken op, in een mengtaaltje dat toch iedereen begrijpt. Er waren ook een aantal leuke weerziens. Zowel van vrienden die in 2012 nog onbekende gasten waren, als ex-collega’s en "oude" vrienden. We hopen dat ook anderen nog zullen terugkeren, want naar ons gevoel verlaten al onze gasten ons huis als vrienden.

We moeten iedereen ook bedanken voor de geschenken. Van Belgische chocola en koekjes over heerlijke Griekse olijfolie tot mooie Provençaalse schaaltjes en ter plaatse gemaakte origami (door Mieko, onze Japanse gaste natuurlijk).Topper was het pakje dat we eind juli ontvingen. Een postpak uit België??? Ik had toch niets besteld??? Er had ook niemand per ongeluk iets meegenomen voor zover we weten. Maar dat was buiten Leona gerekend! Paul en Leona kochten in Cahors 2 foie gras eendjes, die Leona kalligrafisch bewerkte. Kan het nog persoonlijker?

Schitterend, niet?

Anderzijds hebben we ook nog nooit zoveel “vergeten” spullen gevonden. En dat ging van shampoo en oortjes tot kinderzwemvesten en sjaals, met alles daartussenin. Maar het meeste is zonder problemen terug bij de eigenaars geraakt.

Wij gaan nu nog een beetje bricoleren (terras aan de 'Forgeron' en afdak van pergola aan het zwembad) en schilderen (terrasmuren en kast, tafel, stoelen ....) en dan ... zijn wij klaar om jullie warm te onthalen.

Kom maar af dus!  • Commentaires(0)